Molimo sačekajte...

Pontera Pharma Solutions doo
Uslovi korišćenja
Politika privatnosti
Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta podleže dole navedenim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.

Pravila o privatnosti
ERGO WBS doo i sve njene filijale Farmalogist doo Srbija, Farmalogist AllBix doo Bosna i Hercegovina, Septima doel Makedonija, Pontera doo Crna Gora  (u daljem tekstu, „ERGO”, „mi”, „nas” ili „naš”) razumeju značaj zaštite podataka. Naša Globalna politika zaštite podataka i upotrebe kolačića („Politika") definiše način na koji koristite naše globalne i javne veb-sajtove (u daljem tekstu, „Sajt"), kao i način na koji komunicirate sa zaposlenima iz kompanije ERGO. Svrha ove Politike je da vam pomogne da razumete za koju svrhu    prikupljamo, koristimo, čuvamo i eventualno otkrivamo vaše lične podatke i izbore koje pravite prilikom donošenja informisanih odluka kada koristite naš Sajt. Takođe, opisujemo kako nam se možete obratiti ukoliko imate pitanja kako u praksi funkcioniše naša Politika zaštite podataka.

Vrste podataka koje prikupljamo
Od vas prikupljamo, odnosno, dobijamo sledeće vrste ličnih podataka:
  • Kontakt-informacije (kao što su ime i prezime/naziv, elektronska pošta i broj telefona)
  • Podaci u vezi sa našim aktivnostima zapošljavanja i vašim profesionalnim iskustvom (kao što su ime i prezime, poslovna e-pošta, oblast kojom se bavite, radno mesto ili pozicija na koju aplicirate)
  • Podaci u vezi sa odnosima s klijentima (kao što su podaci o poslovnim kontaktima, oblast kojom se bavite, radno mesto ili pozicija, podaci o profesionalnoj saradnji i vezama, uključujući i vaše kontakte iz  kompanija Ergo, kao i podatke koji nam omogućavaju da obavimo određene poslove za vas.)
  • Podaci o načinu na koji koristite naše veb-sajtove. Za više informacija pročitajte našu Politiku upotrebe kolačića.

Uslovi korišćenja sajta
Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom sajtu jesu autorsko pravo u vlasništvu ERGO WBS doo (u daljem tekstu: Sadržaj). Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

Sadržaj sajta
Korišćenje Sajta je zasnovano isključivo na način i pod uslovima opisanim u ovim Uslovima korišćenja. Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Sadržaj sajta se može menjati u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja, po sopstvenom izboru i bez prethodnog odobrenja ili obaveštenja, uz primenu dobrih poslovnih običaja.

Linkovi na druge sajtove
Linkovi sadržani na sajtu koji vode na povezane sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za Vas. Za sadržaj drugih sajtova ne prihvatamo obaveze u vezi sa informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaji sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.

Ukoliko su na Sajtu postavljeni linkovi ka sajtovima trećih lica, pod time se ne može smatrati da se time preporučuju proizvodi i usluge koji se nude na tim sajtovima.

Integritet Sajta i Servisa
U skladu sa važećom zakonskom regulativom, možemo prikupiti određene podatke o posetama dobijene tokom korišćenja Sajta. Ove podatke koristimo kako bi imali informacije kojima bismo poboljšali Sajt, i dodatno ih usmerili i prilagodili korisnicima. Politika korišćenja kolačića je sadržana u politici privatnosti.

Tačnosti informacija
Preduzećemo sve neophodne mere sa ciljem da podaci i informacije na Sajtu budu tačne i ažurne, međutim usled brzog i konstantnog protoka informacija i promene podataka nećemo moći u svakom trenutku da garantujemo da su podaci i informacije tačni i ažurni, te ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost u tom pogledu. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za eventualna hardverska, softverska ili druga oštgećenja koja su nastala na kompjuterskoj ili mobilnoj opremi Korisnika za vreme korišćenja Sajta i Servisa.

Izmene politike
Zadržavamo pravo da promenimo ili izmenimo važeće Uslove korišćenja Sajta.
Izmene Uslova korišćenja počinju da proizvode dejstvo počev od dana objavljivanja na Sajtu.

Ništavost odredbi
Ukoliko se utvrdi od strane nadležnog suda da je bilo koja odredba (Uslova korišćenja, Politike privatnosti) ništava, to neće uticati na pravno dejstvo ostalih odredbi i one će proizvoditi pravno dejstvo u celosti.

Kontakt
Za sva pitanja ili informacije o Sajtu, Korisnik se može obratiti na e-mail adresu office@pontera.me

Uslovi korišćenja su ažurirani dana 25.09.2020. godine i stupaju na snagu danom objavljivanja.
Upotreba kolačića
Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti web sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na Vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna Vaša saglasnost.

Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

Kompanija ERGOwbs na svom sajtu koristi sledeće kolačiće:

1. Neophodni kolačići
Neophodni kolačići su kolačići koji omogućavaju funkcionisanje osnovih funkcija internet stranice kao što su navigacija stranice i pristup zaštićenim delovima internet stranice. Internet stranica ne može ispravno da funkcioniše bez ovih kolaćića.
 
Ime: Svrha: Trajanje:
website_session Koristi se za distribuciju saobraćaja prilikom posete internet stranici na više servera da bi se optimizovalo vreme učitavanja kao i naknadnog sadržaja na stranici. 1 dan
cookie_policy_agreement Čuva posetiočevu saglasnost za kolačiće za trenutni domen. 1. godina
visitor Čuva informaciju da je posetilac posetio internet stranicu. 1 dan


2. Podešavanja
Kolačići podešavanja omogućuju web sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se web sajt ponaša ili izgleda, kao što su podešeni jezik ili oblast u kojoj se posetilac nalazi.
 
Ime: Svrha: Trajanje:
language Čuva informaciju o aktuelnom (izabranom) jeziku web sajta. 1. godina


3. Statistički kolačići
Statistički kolačići pomažu vlasnicima internet stranica da razumeju kako posetioci koriste internet stranicu i to tako što se podaci anonimno prikupe i o tome sastave izveštaj.
 
Ime: Svrha: Trajanje:
_ga Registruje jedinstveni ID koji se koristi za generisanje statističkih podataka o tome kako posetilac koristi internet stranicu. 2. godine
_gat Koristi se od strane Google analitike za umanjenje/regulisanje stope zahteva. 1 dan
_gid Registruje jedinstveni ID koji se koristi za generisanje statističkih podataka o tome kako posetilac koristi internet stranicu. 1 dan


Politika upotrebe kolačića je ažurirana dana 25.09.2020. godine i stupa na snagu danom objavljivanja.