Molimo sačekajte...

Pontera Pharma Solutions doo
Karijera
Postanite dio Pontera Pharma Solutions tima u Podgorici
PONTERA PS tim
Upravljanje ljudskim potencijalima temelji se na jasnim i jednostavnim načelima saradnje, timskom radu, međusobnom povjerenju. Vodimo se time da uspješnu kompaniju čine uspešni ljudi na svim nivoima i pozicijama, tako da na isti način brinemo o zaposlenima, kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Zaposleni u kompaniji Pontera Pharma Solutions su motivisani i orijentisani ka postizanju ciljeva i predstavljaju nezamjenljiv faktor uspjeha kompanija. Ulaganje na polju ličnog usavršavanja zaposlenih, doprinosi njegovanju lojalnosti i njihovoj motivisanosti. Rad u našoj kompaniji zahtjeva predanost, pouzdanost, tačnost, stručnost ali predstavlja i šansu za one koji još nemaju radnog iskustva, pružajući  tako mogućnost za zajednički razvoj i napedak.

Ako ste ambiciozni, želite napredovati, kontinuirano se usavršavati i svoju karijeru graditi u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da pošaljete Vašu biografiju na neki od naših konkursa. Budući da smo kompanija sa jasnim planom razvoja koji uključuje i nova zapošljavanja, raduje nas angažman energičnih, inicijativnih i vrijednih kadrova. Bilo da tek počinjete ili nastavljate svoj profesionalni razvoj, imamo modele koji će doprinijeti Vašoj brzoj adaptaciji našem sistemu rada.
Liderstvo
Naše principe vođenja stvorio je tim menadžmenta kao zajedničku filozofiju koja definiše principe koji prate odluke naših lidera i upravljanje timovima.

We act now. Vidimo prilike i uvek razmišljamo „kako“ umesto „zašto ne“ treba da nešto uradimo. Znamo da je dobra odluka danas, bolja nego savršena odluka sutra. Odluke donosimo brzo, tačno i profesionalno.

Organizovani smo i strukturirani, pouzdani i kompetentni, fokusirani na krajnji rezultat.

Mi znamo svoje kupce, ne samo njihove potrebe danas već i šta će im biti potrebno sutra.

Analiziramo, učimo, podržavamo nove ideje i svakog dana radimo na sebi. Želimo da budemo još bolji.
Aktuelni oglasi
Trenutno nema otvorenih konkursa.
Forma za slanje CV-a
Raduje nas što želite da postanete deo ERGOwbs tima.

Prijavu za posao možete poslati preko formulara za prijavu na neki od otvorenih konkursa.

Dodatnu dokumentaciju ili ponudu za zaposlenje možete poslati i na imejl adresu hr@ergowbs.com.