Molimo sačekajte...

Pontera Pharma Solutions doo
Pharma Service
Od uvoza, registracije, marketinga i stručne promocije, do prodaje i distribucije ka krajnjem kupcu na farmaceutskom tržištu Crne Gore. Pored logističkih usluga, lider smo u uslugama PHARMA SERVIS-a.
Pre-Wholesale
Ukoliko tražite pouzdanog i kompetentnog partnera za uslugu konsignacije i carinjenja robe, uvoz lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet na tržištu Crne Gore… na pravom ste mjestu. U prilici smo da Vam usluge pružimo kvalitetno, pouzdano i brzo.
Wholesale
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Potrebna su Vam vozila opremljena termo-izolacijom i opremom za kontrolu i monitoring temperature? Kao partner koji brzo i kvalitetno odgovara na sve zahtjeve klijenata, u svakom trenutku smo spremni da Vam ponudimo naše logističke usluge.
Kako postati partner?
Imate proizvod? Potreban Vam je zastupnik za tržište Crne Gore? Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Kompletna usluga pharmaservisa na na jednom mjestu! Pošaljite Vaš zahtjev, rješenje Vam stiže u najkraćem roku!
Više informacija
Postanite dio PONTERA PS tima
Ako ste ambiciozni, želite napredovati, kontinuirano se usavršavati i svoju karijeru graditi u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju.
Više informacija
Aktuelno
29.05.2023.
Treći Kongres preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem organizovala j...
Detaljnije
15.05.2023.
Od 11 -14.  maja 2023. godine u Bečićima održan je IV Kongres farmaceuta Crne Gore sa me...
Detaljnije
Događaji