Molimo sačekajte...

Pontera Pharma Solutions doo
Wholesales
Uvoz
Uvoz lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda, kozmetike; neregistrovnih lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet

Kao partner koji brzo i pouzdano odgovara na sve zahteve naših klijenata, u svakom trenutku u svom portfoliju imamo više od 1000 artikala  uz efikasnu i blagovremenu uslugu u segmentu isporuke, često i više puta u toku dana.

Na zahtijev relevantne ustanove u mogućnosti smo da obezbijedimo uvoz lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet u Republici Crnoj Gori.

Potražnja za posebnim  lijekovima koji su nužni u svakodnevnom liječenju pacijenata, ali još nisu dostupni na tržištu, ili potreba za dodatnim količinama lijekova koji su zamjena za terapiju  nedostajuću na tržištu, rješavamo interventnim uvozom neregistrovanog lijeka.

Uvozimo za vas:
  1. lijekove koji nisu registrovani, ali za koje regulatorna tijela odobravaju uvoz.
Skladištenje
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Na pravom ste mjestu.

Naša skladišta zadovoljavaju visoke zahtjeve definisane Smjernicama dobre prakse u distribuciji lijekova, nacionalnom zakonskom regulativom i standardima.

Pogodna su za skladištenje proizvoda u dva temperaturna režima – ambijentalni  i zahtijevanim temperaturnim uslovima u skladu sa Vašim potrebama.

Garantujemo bezbjednost Vaše robe uz fizičko-tehničko obezbjeđenje (FTO) 24/7. Ukoliko ste zainteresovani, naš stručni i obučeni kadar, informacioni sistemi i kancelarijski kapaciteti Vam stoje na raspolaganju u organizovanju Vaših poslovnih procesa.
Distribucija
Distibucija lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetike, medicinske opreme; reklamnog materijala i uzoraka

Širokom paletom usluga i teritorijalnom pokrivenošću obezbeđujemo Vam bolju poziciju na tržištu, mogućnost da se približite svojoj ciljnoj grupi i nudimo ekonomičan lanac snabdijevanja za Vaše vrijedne proizvode:
  1. Distributivni centar u Podgorici zadovoljava visoke standarde definisane GDP smjernicama i odgovaraju svim Vašim zahtijevima
  2. Potpuna transparentnost i kontrola protoka proizvoda duž lanca snabdijevanja
  3. Direktan pristup apotekama, bolnicama, ljekarima, farmaceutima, pacijentima
  4. Povjerenje su nam ukazali domaći i strani proizvođači lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetike
Transport
Kao rezultat potreba naših partnera za smanjenjem troškova poslovanja, u mogućnosti smo da Vam ponudimo know-how i naše resurse u procesu logistike.

U okviru logističkih usluga koje pružamo kompanijama, nalazi se uslužni transport lijekova, medicinskih sredstava i medicinskog potrošnog materijala do apoteka, bolnica, kliničkih centara i ostalih zdravstvenih ustanova.

Naš vozni park vrši svakodnevne isporuke po već utvrđenim rutama širom tržišta na kojima smo prisutni. Sva vozila opremljena su na način koji obezbjeđuje da se roba nepromijenjenog kvaliteta, uz ispunjenje svih zahtijeva u pogledu uslova čuvanja, transportuje do mjesta isporuke. U zavisnosti od specifičnosti zahtijeva u pogledu obezbeđenja adekvatnih uslova za transport robe, na raspolaganju imamo vozila opremljena termo-izolacijom i opremom za kontrolu i monitoring temperature u tovarnom prostoru, instaliranim u skladu sa rezultatima mapiranja i kvalifikacije, kao i IC štampačima za štampanje temperaturnih listi na mjestu isporuke robe.

Visoko razvijena  softverska podrška i adekvatan vozni park I iskusni vozači garant su realizacije isporuke robe kvalitetom definisanim ugovorom.